Проєкт рішення селищної ради №бн «Звіт старост старостинських округів Смотрицької селищної ради за 2023 рік»

  • 12
Скликання: VIII
Сесія / комісія: 43
Тип документу: Проєкт рішення селищної ради
Дата: 03.04.2024
Автор: Бавровська Л.В.
Номер документу: б\н
Назва документу: Звіт старост старостинських округів Смотрицької селищної ради за 2023 рік

СМОТРИЦЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

КАМ ‘ЯНЕЦЬ - ПОДІЛЬСЬКОГО  РАЙОНУ  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

VIІI  скликання        

                                                            ПРОЄКТ   РІШЕННЯ

                            СОРОК  ТРЕТЬОЇ  ЧЕРГОВОЇ  СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

2024 р.                                             Смотрич                                                   № 00-  43/2024                    

Звіт  старост старостинських

округів Смотрицької  селищної

ради за 2023 рік

 

          Керуючись пунктом 6 статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про старосту сіл  Смотрицької селищної ради, затвердженим рішенням тринадцятої позачергової сесії VIIІ скликання Смотрицької селищної ради від 15.12.2021 року №8-13/2021, заслухавши звіти старост   старостинських округів Смотрицької  селищної ради  про роботу за 2023 рік, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт старости Балинського старостинського округу Бережанського   Михайла  Анатолійовича про роботу за 2023 рік взяти до відома (додається).
  2. Звіт старости Старогутянського старостинського округу Ласкав’юка Василя Васильовича про роботу за 2023 рік взяти до відома (додається).
  3. Звіт старости Рудського старостинського округу Гніздовського  Олександра Володимировича про роботу за 2023 рік взяти до відома (додається).

 

  1. Загальному відділу селищної ради оприлюднити звіти старост  старостинських  округів  на офіційному сайті   Смотрицької селищної ради.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав людини, законності, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, зв’язків з виконавчими структурами, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями  громадян та  засобами масової інформації (голова комісії   Василь Карпович).

 

 

 

Селищний голова                                                                                               Ігор ЯЛОХА